Skip to content
Terug naar help
Stap voor stap

Deelnemer uit je groep verwijderen

Je regelt dit zelf via je groepticket-beheer:

  1. Open je persoonlijke groeplink uit de bevestigingsmail. Kwijt? Vraag ‘m opnieuw aan op de helppagina.
  2. Zoek in de lijst de deelnemer die je wilt verwijderen.
  3. Klik op Verwijderen naast die deelnemer.
  4. Bevestig. De plek komt weer vrij en je kunt er iemand anders invullen.
Nog niet gelukt?

Je persoonlijke link kwijt? Vraag 'm opnieuw aan via de help-pagina.

Link opnieuw aanvragen Terug naar help